HUITTISTEN PUHDISTAMO OY

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Tehokkaamman jätevedenkäsittelyn puolesta

Huittisten Puhdistamo Oy:n jätevedenpuhdistamo puhdistaa Sastamalasta, Huittisista ja Punkalaitumelta johdetun jäteveden vähintäänkin ympäristölupaehtojen edellyttämälle tasolle. Yhtiön käsitellessä jätevedet saavutetaan taloudellis-teknologista hyötyä verrattuna tilanteeseen, jossa jokainen kunta/kaupunki puhdistaisi jätevetensä itse.

Yhtiö perustettiin v. 2011 vastaamaan keskusjätevedenpuhdistamon kokonaisuuden rakentamisesta. Vuonna 2013 valmistui Punkalaidun-Huittinen siirtoviemäri, 2016 vuonna Sastamala-Huittinen ja Vampula-Huittinen. Jätevedenpuhdistamoa alettiin käyttöönottaa 2016 kesällä ja puhdistamo oli valmis kokonaisuudessaan tammikuussa 2017. Puhdistamo Oy vastaa ja hallinnoi puhdistamoa ja siirtoviemäreitä. Pääpaino on siirtynyt rakentamisesta jätevedenpuhdistukseen. Puhdistamon asukasvastineluku on melkein 80 000, johtuen Huittisissa sijaitsevasta elintarviketeollisuudesta.

 

16691_04_low_res

 


Tiedotepalsta